Onze woontoren
onze VvE

In het kort

 - Een levende VvE
 - Actief bestuur
 - 14 werkgroepen 
 - Financieel stabiel 
 - Gezellige activiteiten voor bewoners 
 - Onderhoud gebouw
 - Schoonmaak 
 - Glasbewassing 
 - Tuinman 

Brochure
La Balise Wonen impressie
La Balise technische omschrijving

VvE (bestuur) en ondersteunende werkgroepen

De VvE La Balise heeft een bestuur dat drie leden telt. Adagium van dit bestuur is ‘we kunnen en willen het niet alleen'. Elke bewoner die iets wil doen, is meer dan welkom’. En dat is niet aan dovemansoren gericht. Naast het bestuur zijn binnen de vereniging maar liefst 14 verschillende ‘groepjes’ actief die enorm betrokken zijn bij het reilen en zeilen binnen onze woontoren. Een deel van de bewoners participeert in een werkgroep, sommigen zelfs in meerdere. Een opsomming: technische commissie, donderdagochtendkoffie, in- en exterieur, vrijdagmiddagborrel, ijs/sneeuwploeg, tuingroep, AED gecertificeerden, aanspreekpersonen brandmeldcentrale, BBQ organisatie, ontvangst nieuwe bewoners, kascommissie, website master en nieuwjaarsreceptie. En of dit nog niet voldoende is, er zijn ook altijd weer bewoners die bereid zijn om bij bepaalde klussen mee te helpen. In onze woontoren wonen circa 110 mensen van wie er ruim 30 direct actief zijn. Kortom, onze VVE leeft!

Schoonhouden hoort natuurlijk ook  bij het instandhouden van een prettige leefomgeving. Met het schoonmaakbedrijf Succlean is een uitgebalanceerd programma vastgesteld. Situationeel schoonmaken is hierbij het uitgangspunt: ‘wat niet vies is vraagt geen aandacht, maak iets anders schoon’.

Dit is toch  ‘Wonen om van te dromen’..!

Zakelijk ‘leeft’ de VvE zeker ook. Met onze partner REBO is een MeerJarenOnderhoudsPlan (MJOP) opgesteld. Dit betekent dat onderhoud aan onze woontoren gepland wordt uitgevoerd. Jaarlijks wordt het MJOP geëvalueerd en indien nodig bijgesteld en aangevuld.